20 Ekim 2016 Perşembe

ÖZÜR DİLİYORUZ



  Siz değerli takipçilerimizden özür diliyoruz, affınıza sığınıyoruz;

      Hatun İFŞA Video™ hesabını açtığımız ilk gün sizler için bir video hesabı açtığımızı duyurduk ve sizde her zaman ki gibi bizleri ilginizden mahrum etmediniz. Hesabı ilk açtığımız zaman Vimeo sitesi ile çalışıyorduk tüm dosyalarımızı Vimeo portalına upload edip sizlere indirmeden izleme olanağını sunduk.

      Ama daha sonra Vimeo sitesinde videolarımız moderatör engeline takıldı ve sistemden silindi. Bizler de Openload sitesine upload etmeye başladık ama linklerimiz Vimeo ve Openload siteleri arasında çakıştı ve siz değerli takipçilerimiz içeriklere ulaşamadı.

      Openload ve Vimeo sistemlerine bir dizi mail attık ama iki siteden de cevap gelmesi gecikti ve sizleri bekletmek zorunda kaldık.

      Sonuç olarak beklediğimiz mail Openload sitesinden geldi ve linkler üzerinde çalıştıklarını en kısa zamanda düzeltileceğini bizlere belirttiler , ama biz sizleri daha fazla madur etmek istemedik ve kayıtlarımızın altına '' ÖZÜR LİNKİ '' diye videoların açık linklerini paylaştık..





      Bu paylaştığımız linklerden HD kalitedeki videolarımıza erişim sağlayabilirsiniz üstelik indirmeden izlemenin de zevkini çıkarabilirsiniz. Sağduyunuzdan dolayı HATUN İFŞA™ ailesi olarak sizlere TEŞEKKÜR EDERİZ..

Hep dediğimiz gibi ;

   BİZİ TAKİPTE KALIN;
   ''Kaliteyi Hissedin..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder